Nieuw dakterras in Arnhem: Dak5 gaat bijna open!

06
jul
2017

Nog 1 nachtje slapen en dan kun je chillen op het dakterras van Rozet. De nieuwe Arnhemse hotspot DAK5 wordt morgen, vrijdag 7 juli, officieel geopend. Drankje, hapje, DJ en een fantastisch uitzicht. Ben jij erbij?

De afgelopen weken is het dakterras van Rozet omgetoverd tot daktuin. Initiatiefnemer Lion Hermsen vertelt dat er tijdens de zomermaanden van alles staat te gebeuren. “Optredens en workshops, en iedereen kan gewoon genieten op het dak van een van de mooiste gebouwen van de wereld.” Dat genieten hoef je niet op water en brood te doen. “We hebben een barbecue en gaan kleine gerechtjes serveren. Een huisgemaakte hamburger, een vegaburger, maar ook saladebowls. En natuurlijk een borrelplankje.”

Open podium

DAK5 biedt naast eigen horeca en programmering ook een open podium. Lion: “Lokale en regionale ondernemers, kunstenaars, muziekmakers en andere creatievelingen zijn welkom om een plekje op het open podium te reserveren.” DAK5 is een samenwerkingsinitiatief tussen Restaurant Momento en Rozet. De bewoners van Rozet werken samen aan een bruisend programma voor een zo breed mogelijk publiek.

Er is al proefgedraaid deze week.
Er is al proefgedraaid deze week.

Openingstijden en feestje

DAK 5 is geopend tijdens reguliere openingstijden van Rozet. Op 3 september sluit de  nieuwe Arnhemse daktuin weer. “Maar als het echt nog mooi weer is, trekken we dat vast een paar weken door. Om dan in juni volgend jaar weer open te gaan”, aldus Lion. Om 15.00 uur wordt DAK5 geopend met een glaasje bubbels voor de eerste gasten. Er is een DJ en gegarandeerd een zomerse sfeer. Kijk voor meer informatie op facebook.

https://indebuurt.nl/arnhem/eten-drinken/nieuw-dakterras-in-arnhem-dak5-gaat-bijna-open~7448/