Pilates op Dak5

17
Jul 2017
Monday

Meld je aan voor een van de 4 pilates proeflessen op DAK5!!

Pilates op DAK5 door Sofie Noij -Twaalfhoven

De basis van deze training wordt gevormd door zes hoofdprincipes; centreren, concentratie, controle, precisie, ademhaling, flow (vloeiend bewegen). De les begint met een korte warming-up, daarna oefeningen en stretches op de mat en tot slot ontspanningsoefeningen. De les wordt ondersteund door rustige muziek.

Pilates is een training die gericht is op het verbeteren van je houding en waarbij je de beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van je spieren traint. Flankademhaling en bewegen vanuit je krachtcentrum (bekken-buik-onderrug en middenrif) zijn de basis van elke oefening. Pilates is een uitstekende training voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde wijze aan zijn of haar lichaam wil werken en geschikt voor alle leeftijden. De methode werkt ook ter voorkoming van blessures en is een uitstekende aanvulling voor alle danstechnieklessen.

Sofie Noij-Twaalfhoven behaalde in 2010 haar diploma HBO Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie. Sindsdien is ze werkzaam als dansdocent, productieleidster en choreografe en geeft zij sinds april 2015 als medeoprichter leiding aan De Vloer, school voor podiumkunsten (te vinden op 4 locaties in Arnhem, waaronder Rozet.) Kijk voor meer info opwww.devloer.nu

Het evenement vindt plaats op de volgende dagen:

maandag 17 juli 11:00 – 12:00
woensdag 19 juli 11:00 – 12:00
maandag 24 juli 11:00 – 12:00
woensdag 26 juli 11:00 – 12:00