DAK5, het nieuwe zomervertier in Arnhem

05
jul
2017

Acht weken lang staat het dakterras van Rozet komende zomer in het teken van optredens, samenwerking, creativiteit, eten en drinken. In samenwerking met Rozet organiseert Restaurant Momento komende zomer DAK5. DAK5 biedt de ultieme combinatie tussen een ontspannen daktuin en een geweldig uitzicht over de stad Arnhem. Lion Hermsen van Restaurant Momento hoopt met DAK5 nieuwe verbindingen te realiseren tussen de bewoners van het Rozetgebouw, om samen een bruisende daktuin te realiseren in de zomermaanden van juli en augustus.

DAK5 moet een plek worden vol cultuur, creativiteit, ontspanning en verrassende horeca. Samen met de bewoners van Rozet wordt een programma samengesteld met tal van activiteiten zoals voorstellingen, lezingen, workshops, live optredens en nog veel meer. Met DAK5 hopen Rozet en Momento tevens de verbinding te openen met de lokale en regionale bewoners en ondernemers uit Arnhem. DAK 5 biedt een platform voor deze ondernemers en bewoners  door middel van een open podium waar men zich voor kan inschrijven. 

Naast dit alles biedt DAK5 een uitstekende setting voor informele borrels, met vrienden, collega’s of familie, in de vorm van een bruisend stukje horeca. Daarnaast biedt deze unieke plek de mogelijkheid voor een lekkere dakhap van de barbecue, versnaperingen of een lichte lunch. DAK5 zal tijdens de eerste editie geopend zijn volgens de reguliere openingstijden van Rozet. DAK5 zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Voor nieuwe ideeën en/of aanmeldingen om onze programmering aan te vullen kan je een mail sturen naar: info@dak5.nl of programmering@dak5.nl